0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Lexikon aperitivů a digestivů

Autor: Tobias Pehle Nakladatelství: Rebo pruductions 5 lidí
Koupí tohoto produktu získáte 100 bodů.



Cena:

100 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Přehled neznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Vše o výrobě, aroma a chuti. Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. Nejznámnější značky. Tipy pro nákup, uskladnění a servírování.

Kód knihy: KU0000155
Autor: Tobias Pehle
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Rebo pruductions
Rok vydání: 2006
Vazba: Pevná
Stav: Jako nová
Počet stran: 299
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Vše o vaření: 1000 otázek kolem kuchyně

Vše o vaření: 1000 otázek kolem kuchyně

kolektiv autorů

200 Kč

Skladem

Vitaminová kuchařka

Vitaminová kuchařka

kolektiv autorů

250 Kč

Skladem

Encyklopedie českého a moravského vína

Encyklopedie českého a moravského vína

kolektiv autorů

100 Kč

Skladem

Rosé: veselý i vážný vícebarevný svět vína

Rosé: veselý i vážný vícebarevný svět vína

Jan Stávek

95 Kč

Skladem

Labužnická kuchařka

Labužnická kuchařka

Zdeněk Roubínek

60 Kč

Skladem

Vaříme pro kojence

Vaříme pro kojence

Dagmar von Cramm

50 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení