0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Encyklopedie českého a moravského vína

Autor: kolektiv autorů Nakladatelství: R. B. Vurm, Zuzana Foffová 2 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 100 bodů.



Cena:

100 Kč

Skladem 2 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Jak rozuměti vínu...

Kód knihy: KU0000064
Autor: kolektiv autorů
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: R. B. Vurm, Zuzana Foffová
Rok vydání: 1997
Vazba: pevná s přebalem
Stav: velmi dobrý
Počet stran: 223
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Vitaminová kuchařka

Vitaminová kuchařka

kolektiv autorů

250 Kč

Skladem

Zelená kuchyně

Zelená kuchyně

Seergej Michajlovič Skorňakov

70 Kč

Skladem

Minutové variace

Minutové variace

kolektiv autorů

70 Kč

Skladem

Evropská vína v podmínkách české gastronomie, část II., vína Německa

Evropská vína v podmínkách české gastronomie, část II., vína Německa

Petr Doležal

40 Kč

Skladem

Lexikon aperitivů a digestivů

Lexikon aperitivů a digestivů

Tobias Pehle

100 Kč

Skladem

Jíme abychom žili

Jíme abychom žili

Eva Zemanová, MUDr. Jan Doležal

80 Kč

Do týdne

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení