0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Receptář pro elektrotechnika

Autor: Jan Škeřík Nakladatelství: Nakl. technické literatury 5 lidí
Koupí tohoto produktu získáte 60 bodů.



Cena:

60 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Receptář obsahuje podrobné předpisy pro přípravu různých vyzkoušených a v provozu osvědčených prostředků na lepení, tmelení, čištění kovu, skla, dřeva a jiných materiálů, jejich povrchovou úpravu a pájení. Jsou zde popsány i speciální inkousty, různé mazací prostředky, nátěrové hmoty, impregnační prostředky, antistatické látky, chladicí a nemrznoucí směsi a problematika výroby plošných spojů.
Receptář je určen technikům, mistrům, dělníkům, zlepšovatelům a širokému okruhu zájemců o nejrůznější recepty, návody a výrobky.

Kód knihy: TL0000996
Autor: Jan Škeřík
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Nakl. technické literatury
Rok vydání: 1982
Vydání: 3
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý, běžné známky používání
Počet stran: 448
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Údržba a opravy automobilů Citroën C3 od 04/2002

Údržba a opravy automobilů Citroën C3 od 04/2002

John S. Mead

500 Kč

Skladem

Slovník výpočetní techniky: anglicko-český, česko-anglický

Slovník výpočetní techniky: anglicko-český, česko-anglický

kolektiv autorů

150 Kč

Skladem

Fyzikální praktikum

Fyzikální praktikum

Doc.RNDR Tomáš Ficker CSc

70 Kč

Skladem

Půdní vestavby

Půdní vestavby

Horst Fischer - Uhlig

90 Kč

Skladem

Peugot 306 Jak na to?

Peugot 306 Jak na to?

Mark Coombs

350 Kč

Skladem

Internet pro seniory

Internet pro seniory

Miroslav Šanc

60 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení