0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Kuchařská technologie

Autor: Jaroslav Řešátko, Ladislav Nodl Nakladatelství: Merkur 1 člověk
Koupí tohoto produktu získáte 40 bodů.



Cena:

40 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech.

Kód knihy: KU0000740
Autor: Jaroslav Řešátko, Ladislav Nodl
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Merkur
Rok vydání: 1993
Vydání: 3
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý, lehce špinavé desky
Počet stran: 283
Obrazová příloha: Ne
ISBN: 8070320141

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Koláče a moučníky

Koláče a moučníky

kolektiv autorů

140 Kč

Skladem

Maurerův výběr Grand restaurant 2007

Maurerův výběr Grand restaurant 2007

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

Dívej se a vař - Klasické kuře

Dívej se a vař - Klasické kuře

Anne Willan

80 Kč

Skladem

Jíme abychom žili

Jíme abychom žili

Eva Zemanová, MUDr. Jan Doležal

80 Kč

Do týdne

Vařím, vaříš, vaříme

Vařím, vaříš, vaříme

Libuše Prokopová, Věra Šalamounová

50 Kč

Skladem

S Vladimírem Dvořákem o chutích a lidech

S Vladimírem Dvořákem o chutích a lidech

Pavel Lukeš

60 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení