0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Balzac a Stendhal o realismu

Autor: Honoré de Balzac & Stendhal Nakladatelství: Československý spisovatel 5 lidí
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Kritický rozbor Stendhalova románu "Kartuziánský klášter v Parmě", jejž uveřejnil Honoré de Balzac r. 1840, kdy ještě byl Stendhal málo známým spisovatelem. Na celkem pochvalný rozbor odpověděl Stendhal Balzacovi dopisem, v němž mu vysvětluje svůj pracovní postup, hlavně otázku formy. Stejně jako Balzac se stal Stendhal kritikem své doby, odkrývaje rozpory společenského řádu měšťácké třídy, i když jeho hrdinové ještě nedovedou najít východisko ze svízelné situace zaviněné prostředím zbohatlých francouzských měšťáků v době ponapoleonské restaurace.

Kód knihy: CJ0000133
Autor: Honoré de Balzac & Stendhal
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Československý spisovatel
Rok vydání: 1950
Vazba: měkká / brožovaná
Stav: velmi dobrý / opotřebovaná vazba
Počet stran: 106
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Míza stromu

Míza stromu

Albert Pražák

60 Kč

Skladem

Podoby II

Podoby II

Václav Havel

150 Kč

Skladem

Kořeny

Kořeny

Bedřich Slavík

80 Kč

Skladem

Revolver Revue 16

Revolver Revue 16

kol. autorů

60 Kč

Skladem

Časopis pro mezioborová bohemistická studia - Slovo a smysl 13 (VII/2010)

Časopis pro mezioborová bohemistická studia - Slovo a smysl 13 (VII/2010)

kolektiv autorů

100 Kč

Skladem

Cvičení pro dyslektiky II.- Rozlišování slabik dy-di, ty-ti, ny-ni, sykavek

Cvičení pro dyslektiky II.- Rozlišování slabik dy-di, ty-ti, ny-ni, sykavek

Olga Zelinková

60 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení